wattitle

Er zijn verschillende mogelijkheden. De meeste leerlingen die in het basisonderwijs Engelse les krijgen pakken dit makkelijk op, maar voor leerlingen met dyslexie kan het Engelse spellingsysteem erg verwarrend zijn mede omdat dit nooit gemoderniseerd is. In dat geval is het verstandig om zo snel mogelijk met gespecialiseerde ondersteuning te beginnen zodat de kans op een achterstand kleiner wordt.

Kinderen zijn vaak enthousiast wanneer ze een nieuwe taal gaan leren en het is handig om daar gebruik van te maken. Dyslectische kinderen kunnen profiteren van ‘pre-teaching’ wat ook bijdraagt aan het algemene welzijn van de leerling. De puberteit is al verwarrend genoeg, ook zonder dyslexie.

Praktische Informatie

Ik vraag € 45,- per uur en ben vrijgesteld van btw. Aan het eind van de maand stuur ik een factuur voor de gevolgde lessen.

Aan het kennismakingsgesprek zitten geen kosten verbonden, dit duurt meestal tussen de 30-45 minuten.)

Wanneer iemand niet komt of niet binnen 12 uur voor de afgesproken les afbelt, bereken ik deze door.

Tijdens de schoolvakanties is Mind Your Language gesloten.

Nog niet overtuigd? Bel gerust en kom eens langs voor een kosteloos gesprek. Als er een klik is zal ik graag helpen met de Engelse spreek, lees- en schrijfvaardigheden van jou of van je kind.

wat